Много гадна година, много тежка перспектива, но сме здрави. Това е

...
Много гадна година, много тежка перспектива, но сме здрави. Това е
Коментари Харесай

Влади Въргала с тежки думи за България

Много гадна година, доста тежка вероятност, само че сме здрави. Това е единственото значимо - да си здрав, благополучен и на независимост. Защото всичко друго е без значение, когато схванеш какъв брой си нежен и временен. 2023 година не е момент от вечността. Един живот си е единствено твой, за теб си е всичко, в случай че ти си здрав, попитай някой, който не е здрав. Нищо не е толкоз черно, колкото наподобява. Случват се процеси, планувани преди 30 година, те се случват макар нас. Така Влади Въргала обобщи 2023 година в студиото на  " Опорни хора ".

По думите му от дълго време се случват процеси, които обезкървяват страната като страна. Според него все се гордеем с нещо българско, без да си знаем историята. 

" Цялата история е сменена, по този начин ни разказваха историята преди време, че надали не цар Симеон е бил болшевик, че Левски надали не е бил болшевик, че всяко прогресивно мислене е част от комунистическата линия. Тези които сториха Паметника на Съветската войска, в този момент техните внуци го унищожават ", сподели артистът. 

Пред Bulgaria ON AIR той уточни, че рекордният бюджет за просвета за 2024 година е непълен. Но акцентира, че пари няма освен за просвета, само че и за опазване на здравето. 

" Няма пари за нищо и няма и да има. "

" България извършва всички други ползи, единствено не и българските. И да излезете на улицата, отново някой ще ви яхне. Единствено това, което го вършиме на Бъдни вечер и на Възкресение - пробвайте се да го проумеете, а не да се отдавате на псевдо християнският магнетизъм ", прикани Влади Въргала.

Той изпраща доста добра персонална година - играе в 4 спектакъла, радва се на персоналния контакт с публиката. 

" Липсваше ми смисълът да го върша. На правилото на самовнушението започнах да се любувам на това и всяка среща с публиката е един подарък, любувам се на всеки момент. Тази е благословена специалност - краят на работния ден приключва с овации. Аз желая да ме наемат да бъда част от нещо, което да радва хората ", сподели още Въргала.

А за край съобщи:  " Не е значима революцията, доста по-смислена е еволюцията. "
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР